divendres, 14 d’agost del 2009

L' AMOR A PRIMERA VISTA

Hola admiradors/es vull que sapigueu que això de decidir qui és el teu amor a primera vista costa fins que no has sortit amb altres persones de la teva edat o més grans i això ho vas sabent sobre que vas creixent sobretot si vas coneixent més a la persona indicada. Però, si et quedes sol o sola no passa res, perquè pots tenir amics o amigues que surtin amb la mateixa colla que tu. Però no perdís l'esperança, perquè algun dia et surtirà la mitja taronja, vull dir que algun dia et surtirà la parella ideal, perquè ho pots intenta fins que la vida et doni l'esperança que necessitis. Però, com l'esperança, no es pot acabar mai.
Amb això vull dir, que l'esperança l'hem de tindre-la present perquè és la nostra font per viure la nostra vida, cada un de nosaltres hem d'ensenyar els petits a fer la seva vida, perquè algun dia has trobaran amb la mateixa situació que nosaltres i perquè no es trobin com nosaltres ens hi hem trobat.
Els hem d' ensenyar a treure els sentiments cap el seu/a enamorat/da, perquè així no es trobin amb la mateixa situació i perquè no se sentin malament.