dijous, 17 de juliol del 2008

AMISTATS

hola Gossos, Sau, Sopa de Cabra i Menaix a truà vull que sigueu els meus amics

dimecres, 16 de juliol del 2008

hola nois i noies sóc la marta martín però a l'escola em diuen clio bueno nois adeu

la vida enamorosa dela noia clio

Ara estic sola però no vull en tropessar amb cap noi mès perquè he tingut unes experències molt fatal perquè he estat amb nois que no m' entenien. i això em fa molta ràbia, perquè dic que algun noi m'entengui en aquest cas un noi alt, de uns 24 anys, cabell moreno, bona persona, carinyós i que m'estimi molt i tal com sóc.


SINCER

La adolesciencia de la marta

Avui vull escriure per aquelles persones que a la seva infantesa els a canviat tota la seva vida sobretot que en estat amb cadira de rodes o lligats amb llit dels nervis perquè la vida per mi ha sigut un fàstic sobretot perquè jo en algun moment que estava molt depressiva m'he volgut morir perquè m'he pensat que la vida no serveix per res i que tot és una merda i que jo també ho soc i totes aquelles paraulotes lletges que ja en el món . Tot això ho escric perquè a vagades m'en fonso i estic casi a punt de caure amb una depressió. I de vegades em faig aquesta mateixa pregunta, i perquè m'ha tocat a mi està amb aquesta situació?
A vegades la meva pregunta ni els meus pares ni els meus familiars ,ni ningú me la pot respondre ni solucionar i aixó a vegades també em pregunto perquè no me la pot respondre ningú.
I això em fa molta ràbia perquè també em pregunto moltes coses sobre la gent gran i no mela pot ni explicar ni el meu terapeuta familiar perquè a vegades el primer dia d'anar el terapeuta em feia sentí com una nena petitai això no em va agradar perquè vull ser madura com una noia de 21 anys casi 22 anys perquè així els meus pares em veguin de lo que sóc capaç però a vegades tinc enfados amb tothom però ara són enfados curtets perquè he après a tenir una mica de autocrítca perquè vull comença a ser una mica més forta amb lo que em diu la gent.
Aquest escrit l'he escrit per aquelles persones que a vegades no tenen gaire autocrítica que no perdin aquella fe i voluntat perquè la vida dóna moltes voltes en el entorn nostre i per aixó vul escriure aquesta carta perquè sàpiguen aquelles persones que es troben en aquest cas que llutin i que fiquin molta de la seva voluntad perquè com ja us dic la vida són quatre dies i que quan no estiguin el nostres familiars ens hem de valdre per nosaltres mateixos i aixó és el que penso cada dia desde que em va passa aixó.
MARTA MARTÍN

Bnes vacances, a Sopa de Cabra!!!! Els millors!!!!!!!!!!!!

dimarts, 15 de juliol del 2008

Bones vacances, GOSSOS, PETS,SAU , SANTGRAÏT I MENAIXATRUÀ

Us vull dir felicitats per el vostre grup de música i una cosa és que m'agrada molt el vostre grup i les cançons i com toqueu.
Menaixatruà m'agrada com veu tocar el dia 1 de juliol del 2008 perquè estava amb el meu novio i em feia veure les coses boniques i sobretot la del juanjo sobretot aquella que es diu l'alba.
gracies per ser tant amables amb mi "menaixatruà¨